Naminės korėjietiškos morkos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminės korėjietiškos morkos

Korėjietiškos morkos neturi nieko bendra su nacionaline Korėjos virtuve. Šį patiekalą sugalvojo sovietiniai korėjiečiai, Pekino kopūstus pakeitę morkomis. Užkandis pasirodė toks skanus, kad jį iš karto pamėgo rusai. Saldžios morkos puikiai dera su prieskoniais. Užkandis gaunasi sultingas, aštrus, aromatingas ir kartu mažai kaloringas. Šis receptas šiek tiek supaprastintas, todėl su juo susidoros net pradedantysis.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.34/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Naminės korėjietiškos morkos Žingsnis 1
Morkas nulupkite ir sutarkuokite korėjietiška tarka. Nulupkite ir išspauskite česnaką ir sudėkite į morkas.

Žingsnis 2

Naminės korėjietiškos morkos Žingsnis 2
Įberkite druskos, pipirų ir paprikos. Mikrobangų krosnelėje pašildykite augalinį aliejų ir supilkite į morkas. Viską sumaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaušinių salotos, daržovių salotos, majonezo salotos, pipirų salotos, receptų knyga, salotos su marinuotomis ir raugintomis daržovėmis, paprikų sezonas, agurkų sezonas, žaliasis sezonas, avokadų sezonas, vakarienė, per 30 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, įspūdingas receptas, daržovių salotos, salotos

Kategorijos