Publikavimo data: 2025-08-18
Naminės korėjietiškos morkos
Korėjietiškos morkos neturi nieko bendra su nacionaline Korėjos virtuve. Šį patiekalą sugalvojo sovietiniai korėjiečiai, Pekino kopūstus pakeitę morkomis. Užkandis pasirodė toks skanus, kad jį iš karto pamėgo rusai. Saldžios morkos puikiai dera su prieskoniais. Užkandis gaunasi sultingas, aštrus, aromatingas ir kartu mažai kaloringas. Šis receptas šiek tiek supaprastintas, todėl su juo susidoros net pradedantysis.
Žingsnis 1
Morkas nulupkite ir sutarkuokite korėjietiška tarka. Nulupkite ir išspauskite česnaką ir sudėkite į morkas.
Žingsnis 2
Įberkite druskos, pipirų ir paprikos. Mikrobangų krosnelėje pašildykite augalinį aliejų ir supilkite į morkas. Viską sumaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos