Publikavimo data: 2024-10-13
Naminės pupelės su makaronais
Pupelės yra vienas seniausių ankštinių augalų, Rusijoje žinomas nuo XVI a. Per tą laiką susidomėjimas jomis nė kiek nesumažėjo. Juk šiame produkte yra daug baltymų, rekordiškai daug mikroelementų ir antioksidantų. Pupelės puikiai dera su kitais produktais karštuose ir šaltuose patiekaluose bei salotose. Pagal mūsų receptą galėsite greitai paruošti sveiką ir sočią vakarienę visai šeimai.
Žingsnis 1
Makaronus virkite, kol išvirs. Kad tai padarytumėte teisingai, perskaitykite instrukcijas ant pakuotės. Ten taip pat galite nurodyti virimo laiką. Paruoštas morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite morkas, suberkite prieskonius. Kepkite, kol suminkštės, nepamirškite pamaišyti. Sudėkite konservuotas pupeles. Toliau kepdami sudėkite pomidorų pastą. Gerai išmaišykite. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite skonį įberdami druskos ir pipirų, išmaišykite. Užvirinkite ir palikite 5 minutes virti po dangčiu.
Kategorijos