Publikavimo data: 2024-06-15
Naminės salotos "Lašiša po kailiu" su lydytu sūriu
Šias salotas visi pažįsta kaip silkę po kailiu, tačiau pagal šį salotų receptą salotos gaminamos iš lengvai sūdytos lašišos. Reguliarus lašišos vartojimas stiprina imunitetą, gerina kraujotakos sistemos ir virškinamojo trakto veiklą, taip pat nervų sistemos būklę. Gydytojai teigia, kad lengvai sūdyta lašiša užkerta kelią tromboflebito išsivystymui.
Žingsnis 1
Kiaušinius sudėkite į puodą, įpilkite vandens ir virkite 10 minučių. Burokėlius užpilkite vandeniu ir virkite 60 minučių, kol išvirs. Burokėlius atvėsinkite ir nulupkite odelę. Sutarkuokite stambia tarka. Burokėlius sudėkite į formą pirmuoju sluoksniu.
Žingsnis 2
Burokėlius aptepkite trupučiu majonezo, pagal skonį pasūdykite. Ant viršaus uždėkite lašišą. Virtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite ant lašišos. Užpilkite majonezo ir lydyto sūrio, ant viršaus užberkite žirnelių.
Kategorijos