Naminės varškės bandelės su svarainių džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminės varškės bandelės su svarainių džemu

Cidonijų uogienė labai naudinga ir skani, malonaus aromato, sodraus skonio, nors cidonijų vaisiai minkšti, bet išlaiko formą. Nuo senų laikų svarainiai laikomi meilės ir vaisingumo simboliu. Jis turi vertingų ir naudingų savybių. Varškė yra naudingas rauginto pieno produktas. Joje gausu baltymų, vitaminų A, E, P, B2, B6 ir B12, folio rūgšties. Produkte taip pat yra kalcio, geležies, natrio, magnio, vario, cinko, fluoro ir fosforo.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
282 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
48 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminės varškės bandelės su svarainių džemu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: varškę sumaišykite su cukrumi, druska ir vanilės esencija. Sudėkite minkštą sviestą ir viską sumaišykite šaukštu. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Persijokite miltus su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę. Išminkykite tešlą. Ji turi būti gana elastinga.

Žingsnis 2

Naminės varškės bandelės su svarainių džemu Žingsnis 2
Padalykite tešlą į 8 lygias dalis ir suformuokite rutuliukus. Kiekvieną rutuliuką rankomis suplokite į plokščią duoną, bet ne per plonai. Į duonos plokštainio vidurį dėkite maždaug 2 šaukštus uogienės ir užlenkite kraštus, kad įdaras liktų viduje. Visus įdarytus rutuliukus sudėkite ant kepimo skardos. Kepkite 180 ℃ temperatūroje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos