Naminiai baklažanai, kepti su grietine ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Naminiai baklažanai, kepti su grietine ir sūriu

Naminiai baklažanai, kepti su grietine ir sūriu, yra puikus vakarienės pasirinkimas. Baklažanai kartu su sūriu pasižymi specifiniu skoniu, bet jei jums patiks, negalėsite sustoti ir kepsite porciją po porcijos. Be to, baklažanuose yra daug vitaminų ir jie naudingi žmogaus sveikatai.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai baklažanai, kepti su grietine ir sūriu Žingsnis 1
Supjaustykite baklažanus griežinėliais ir palikite juos 30 minučių, kad išsiskirtų kartumas. Tada pomidorus supjaustykite apskritais griežinėliais. Susmulkinkite česnaką ir sutarkuokite sūrį. Kepimo formą ištepkite aliejumi. Pirmuoju sluoksniu sudėkite baklažanus, tada ant jų sudėkite pomidorus, sudėjus pomidorus, juos pasūdykite ir pabarstykite pipirais, tada pomidorus apliekite grietine, sumaišyta su česnaku, ir viršutiniu sluoksniu sudėkite sūrį.

Žingsnis 2

Naminiai baklažanai, kepti su grietine ir sūriu Žingsnis 2
Dėkite formą į orkaitę ir kepkite 50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos