Naminiai blyneliai ant pieno su šokolado pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminiai blyneliai ant pieno su šokolado pasta

Blynai rusų virtuvėje atsirado maždaug IX amžiuje. Blynų ir blynų iš mielinės tešlos (rūgščios, raugintos) protėviai buvo blynai, blyneliai ir pyragai iš saldžios tešlos. Blynai buvo gaminami iš įvairių rūšių miltų ir jų mišinių: kvietinių, grikių, ruginių, avižinių, sorų, žirnių. Dažniausiai jie buvo gaminami iš ruginių miltų. Raudonais blynais buvo vadinami blynai iš grikių miltų, o baltais - iš kvietinių miltų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai blyneliai ant pieno su šokolado pasta Žingsnis 1
Į gilų dubenį supilkite pusę litro pieno, įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir išmaišykite plaktuvu. Palaipsniui suberkite miltus, maišydami plaktuvu. Supilkite likusį pieną ir plaktuvu išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Naminiai blyneliai ant pieno su šokolado pasta Žingsnis 2
Į įkaitintos keptuvės vidurį supilkite pusę samčio skysčio ir kepkite, kol iškeps, po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Baigę kepti, atvėsusius blynelius aptepkite šokolado pasta ir suvyniokite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, pietūs, vakarienė, Užgavėnės, saldūs blynai, blyneliai, blynai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su grybais, blynai su kiaušiniu, blynai su soda

Kategorijos