Publikavimo data: 2025-08-17
Naminiai carbonara makaronai
Greitai ir lengvai paruošiami makaronai be jokių rūpesčių. Greitas, paprastas, bet įmantrus patiekalas.
Žingsnis 1
Ant viryklės pastatykite puodą su vandeniu. Užvirinkite vandenį, pasūdykite ir sudėkite spagečius į verdantį vandenį. Virkite 6-7 minutes, kol išvirs.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais kubeliais. Šoninę supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais.
Žingsnis 3
Ant kaitlentės pastatykite sausą keptuvę, kad įkaistų. Įdėkite šoninę, kad joje būtų riebalų svogūnams kepti. Šoninę pakepinkite 10 sekundžių, tada sudėkite smulkintus svogūnus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Suberkite čiobrelius, supilkite grietinėlę ir 1 minutę pakaitinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Nusausinkite makaronus ir sudėkite juos į keptuvę. Viską gerai išmaišykite. Makaronus troškinkite 30 sekundžių. Tuo pat metu atsargiai įmuškite kiaušinį ir atskirkite trynį nuo baltymo.
Žingsnis 5
Makaronus sudėkite į lėkštę, viduryje padarykite nedidelę duobutę ir į ją įmuškite kiaušinio trynį.
Žingsnis 6
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir pabarstykite ant viršaus.
Kategorijos