Publikavimo data: 2024-06-15
Naminiai Flotsamo stiliaus makaronai su troškiniu
Jūriniai makaronai buvo išrasti laivyne XIX a. pabaigoje. Pirmą kartą makaronai ir mėsos patiekalai kariniame jūrų laivyne paminėti 1915 m., kai įvyko mūšio laive "Gangut" maištas. Maištas kilo dėl jūreivių tradicijų pažeidimo - po sunkaus darbo kraunant anglis į laivą jūreiviams vietoj makaronų ir mėsos buvo pasiūlyta miežinės košės. Flotsky makaronai taip pat yra sveiki, nes gaminami iš troškinio.
Žingsnis 1
Paruoškite puodą su vandeniu ir išvirkite makaronus. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus. Į kepintus svogūnus sudėkite troškinį ir 3 minutes troškinkite uždengę dangčiu.
Žingsnis 2
Į keptuvę suberkite išvirtus makaronus, prieskonius, druską ir pipirus pagal skonį. Tada sudėkite sviestą ir išmaišykite. Supilkite 50 g vandens ir uždengę dangčiu virkite dar 5 minutes. Palikite pastovėti 10 minučių.
Kategorijos