Naminiai kalakutienos koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Naminiai kalakutienos koldūnai

Naminiai, švelnūs kalakutienos koldūnai yra visais atžvilgiais tobulas ir sėkmingas patiekalas. Pirma, kalakutiena yra labai sveikas ir dietinis produktas, vertingas baltymų šaltinis, antra, ji yra pigi, švelni ir kokybiška. Kalakutienos koldūnai būna labai skanūs ir sotūs, be to, turi savitų gaminimo ypatumų.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
290 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai kalakutienos koldūnai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į dubenį supilkite 2 puodelius miltų, įmuškite 2 kiaušinius, įpilkite šilto vandens, druskos ir 1 arbatinį šaukštelį aliejaus. Kruopščiai išminkykite tešlą. Jei reikia, įberkite dar 1 puodelį miltų.

Žingsnis 2

Naminiai kalakutienos koldūnai Žingsnis 2
Mėsą ir lašinius supjaustykite gabaliukais ir pertrinkite per mėsmalę. Į maltą mėsą sudėkite smulkintą svogūną, česnaką, druską ir pipirus. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Naminiai kalakutienos koldūnai Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į ritinį, supjaustykite gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį susukite į plokščią duoną. Ant plokštainio dėkite 0,5 šaukštelio maltos mėsos ir švelniai užlenkite kraštus, taip uždengdami viduje esantį įdarą.

Žingsnis 4

Naminiai kalakutienos koldūnai Žingsnis 4
Užvirinkite vandenį, įberkite druskos ir išvirkite koldūnus. Verdant į verdantį vandenį įdėkite lauro lapą, kad koldūnai būtų sultingesni ir aromatingesni. Virkite 5 minutes, kai tik koldūnai išplaukia į paviršių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos