Publikavimo data: 2025-08-18
Naminiai kalakutienos kotletai su vištienos malta mėsa
Kalakutiena yra sveika mėsa, iš kurios galima paruošti daug skanių patiekalų. Iš šio paukščio mėsos galima gaminti nuo vaikystės mėgstamus kotletus. Palepinkite save ir artimuosius pietums švelniais kalakutienos kotletukais su malta vištiena. Kad jie būtų skanūs ir sultingi, paimkite atšaldytą maltą kalakutieną ir vištieną ir įberkite svogūnų. Nenaudokite per daug druskos, nes jos pakanka pačioje paukščio mėsoje.
Žingsnis 1
Pagaminkite maltinukus ir suformuokite kotletus. Sutarkuokite svogūną ir įmaišykite jį į faršą. Duoną sutrinkite šakute ir suberkite į faršą. Tada įmuškite kiaušinį, įberkite pipirų ir druskos. Išmaišykite ingredientus iki vientisos masės. Suformuokite ovalo formos kotletus su vienu smailu galu.
Žingsnis 2
Iškepkite kalakutienos kotletus. Supilkite aliejų į keptuvę ir įkaitinkite. Kepkite kotletus iš abiejų pusių apie 2 minutes ant didelės ugnies, kad jie įgautų gražią auksinę spalvą. Tada sumažinkite kaitrą, uždenkite ir kepkite dar 20 minučių, retkarčiais apversdami.
Kategorijos