Publikavimo data: 2025-08-17
Naminiai kalakutienos maltiniai
Patys mėgstamiausi kotletai, kurie niekada nenusibosta! Mėgstame juos gaminti iš kalakutienos faršo, bet galite naudoti bet kokį faršą.
Žingsnis 1
Maltą mėsą, kiaušinį ir džiūvėsėlius gerai išmaišykite iki vientisos masės. Įberkite druskos (turiu paruoštų kepintų ir džiovintų krapų), galite įberti maltų pipirų.
Žingsnis 2
Šlapiomis rankomis suformuokite kotletukus ir perkelkite juos į formą (aš turiu paprastą keptuvę).
Žingsnis 3
Plona srovele (maždaug 1 cm aukščio) pilkite verdantį vandenį. Iš kotletų išsiskirs daug riebalų, todėl papildomo aliejaus nereikia. Dėl kepimo ir vandens kotletai tampa PP. Dėkite kotletus į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 30-35 minutėms.
Kategorijos