Šis patiekalas ne tik labai skanus, bet ir naudingas. Egzistuoja nuomonė, kad valgydami cholodetą raukšles užpildysite kolagenu, taip pakeisdami brangias ir skausmingas procedūras. O recepte naudojant kalakutieną jūsų patiekalas tampa dietinis. Taigi naudodami šį receptą gaunate ir skonio, ir naudos. O tiksliai laikydamiesi mūsų rekomendacijų tikrai pasieksite rezultatą. Eksperimentuokite!
Žingsnis 1
Mėsą padalykite į gabalėlius ir užvirkite. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Kai tik mėsa užverda ir pradeda putoti, nedelsdami ją išimkite. Nuo to priklauso šaltibarščių skaidrumas.
Žingsnis 3
Kai išvirs, į mėsą sudėkite nuluptas daržoves.
Žingsnis 4
Sultinys bus paruoštas, kai tik mėsa pradės atsiskirti nuo kaulo. Išimkite mėsą ir supjaustykite ją kąsnio dydžio gabalėliais. Česnaką supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 5
Nusunkite sultinį ir perkoškite, kad į patiekalą nepatektų kaulų. Ant formos dugno sudėkite mėsą, ant viršaus išdėliokite česnakus ir užpilkite sultiniu.
Žingsnis 6
Dėkite į šaldytuvą 8-12 valandų.