Naminiai kalmarai švelniame česnakiniame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Naminiai kalmarai švelniame česnakiniame padaže

Kepti kalmarų žiedai taps originaliu užkandžiu ant jūsų stalo. Ruošiant šį patiekalą nereikės vargti virtuvėje, bet jis bus labai skanus. O česnakinis padažas šiam užkandžiui suteiks savitų skonio natų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai kalmarai švelniame česnakiniame padaže Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką, įkaitinkite keptuvę su sviestu ir minutę pakepinkite česnaką.

Žingsnis 2

Naminiai kalmarai švelniame česnakiniame padaže Žingsnis 2
Kalmarus supjaustykite ne mažesniais kaip trijų centimetrų gabalėliais, sudėkite į keptuvę, supilkite vyną ir uždengę dangčiu troškinkite ant silpnos ugnies du kartus.

Žingsnis 3

Naminiai kalmarai švelniame česnakiniame padaže Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite petražoles ir sudėkite jas į keptuvę kartu su citrinos sultimis, druska ir pipirais. Gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir nukelkite nuo ugnies, palikite kelioms minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos