Publikavimo data: 2024-05-19
Naminiai kalmarai švelniame česnakiniame padaže
Kepti kalmarų žiedai taps originaliu užkandžiu ant jūsų stalo. Ruošiant šį patiekalą nereikės vargti virtuvėje, bet jis bus labai skanus. O česnakinis padažas šiam užkandžiui suteiks savitų skonio natų.
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką, įkaitinkite keptuvę su sviestu ir minutę pakepinkite česnaką.
Žingsnis 2
Kalmarus supjaustykite ne mažesniais kaip trijų centimetrų gabalėliais, sudėkite į keptuvę, supilkite vyną ir uždengę dangčiu troškinkite ant silpnos ugnies du kartus.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite petražoles ir sudėkite jas į keptuvę kartu su citrinos sultimis, druska ir pipirais. Gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir nukelkite nuo ugnies, palikite kelioms minutėms.
Kategorijos