Publikavimo data: 2025-08-20
Naminiai kiaulienos cholodetai su petražolėmis
Puikiai tinka atostogoms.
Žingsnis 1
Nuplaukite kiaulienos blauzdas ir mentę po šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Dėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu. Virkite 6 valandas, tada želatinos dėti nebereikia. Verdant nuo sultinio viršaus pašalinkite riebalus. Likus 15 minučių iki 6 valandų pabaigos įberkite druskos, įdėkite lauro lapą. Dėmesio! Druska dedama virimo pabaigoje, kitaip sultinys nesustings. Išimkite kaulus su mėsa, atvėsinkite. Atskirkite mėsą ir odą nuo gyslų ir kaulų. Mėsą ir odą smulkiai supjaustykite. Likusį sultinį perkoškite.
Žingsnis 3
Atskirai nuplaukite 2 morkas, 3 kiaušinius ir petražoles.
Žingsnis 4
Išvirkite morkas ir kiaušinius. Nulupkite, supjaustykite.
Kategorijos