Naminiai koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminiai koldūnai

Skanūs ir sultingi koldūnai savo rankomis .
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
180 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai koldūnai Žingsnis 1
Paruoškite faršą: labai smulkiai supjaustykite svogūną arba galite jį sumalti blenderiu.

Žingsnis 2

Naminiai koldūnai Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudedame mažus svogūnus.

Žingsnis 3

Naminiai koldūnai Žingsnis 3
Į maltą mėsą įberkite druskos, juodųjų pipirų ir vandens ir labai gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Naminiai koldūnai Žingsnis 4
Koldūnams naudojau paruoštą tešlą. Į mūsų tešlą įmaišome maltos mėsos ir darome koldūnus.

Žingsnis 5

Naminiai koldūnai Žingsnis 5
Gautus labai sultingus, minkštus ir mėsingus koldūnus sudėkite ant lentelės ir dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings. Juos išimame, kai norime valgyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos