Naminiai koldūnai garintuve pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Naminiai koldūnai garintuve

Šį tradicinį ukrainietišką patiekalą mėgsta visi ir jis gaminamas visur. Ir visur siūloma savita recepto ir gaminimo būdo versija, tačiau paslaptis išlieka ta pati - puikus skonio, tekstūros ir įdaro bei tešlos kiekio balansas. Siūlome receptą šeimininkėms, kurios turi kiekvieną laisvą minutę. Jums tereikia pasirinkti troškinimo garuose režimą ir galite užsiimti savo darbais virtuvėje.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai koldūnai garintuve Žingsnis 1
Persijotus miltus suberkite į krūvą ant darbo paviršiaus. Viduryje padarykite duobutę. Į pieną įmuškite kiaušinius ir suplakite. Šį mišinį supilkite į duobutę. Užminkykite tešlą. Tešla turi būti elastinga ir tiršta, nelipti prie darbo paviršiaus. Paruoštą tešlą susukite į rutulį, padėkite po maistine plėvele ir palikite 10 minučių pailsėti. Jei turite mažą darbo paviršių, padalykite tešlą į dvi dalis ir iškočiokite jas pakaitomis.

Žingsnis 2

Naminiai koldūnai garintuve Žingsnis 2
Pailsėjusią tešlą iškočiokite kočėlu plonu sluoksniu. Jo storis turi būti ne didesnis kaip 3 mm. Aštriu peiliu supjaustykite tešlą 5 cm kvadratėliais. Į kiekvieno kvadrato vidurį įdėkite po šaukštelį varškės įdaro. Užspauskite kraštus ir užspauskite. Turėtų gautis trikampio formos koldūnai.

Žingsnis 3

Naminiai koldūnai garintuve Žingsnis 3
Išvirusius koldūnus sudėkite į garintuvą su verdančiu vandeniu. Uždarykite dangtį. Užvirkite ir virkite garuose 15 minučių. Baigę virti, prieš pat patiekdami atidarykite dangtį. Patiekdami įdėkite sviesto ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos