Naminiai koldūnai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Naminiai koldūnai receptas

Puiku, jei pasirinkote naminius koldūnus: jie tikrai bus skanesni už pirktus parduotuvėje. O mes jums padėsime, pateikdami nuoseklų naminių koldūnų receptą ir keletą lengvai įgyvendinamų patarimų. Jei renkatės mėsos mišinį (mūsų atveju tai kiauliena + jautiena), viena iš mėsos rūšių turi būti riebi, kad faršas išeitų sultingesnis. Tešlą ištepdami negailėkite miltų: nuo jų tešla netaps standesnė.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
29 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai koldūnai receptas Žingsnis 1
Miltus persijokite kartu su druska. Nulupkite svogūną ir česnaką ir smulkiai sukapokite. Paruoškite mėsos sultinį.

Žingsnis 2

Naminiai koldūnai receptas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: sumaišykite persijotus miltus su druska, kiaušiniu ir vandeniu ir užminkykite elastingą tešlą. Palikite ją dubenyje, uždengtą maistine plėvele, 10 minučių (šiltoje vietoje).

Žingsnis 3

Naminiai koldūnai receptas Žingsnis 3
Paruoškite faršą: sumaišykite maltą mėsą su česnakais ir svogūnais. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įdėkite apynių, mėsos sultinio ir išmaišykite. Kad faršas būtų dar aromatingesnis, naudokite jautienos kaulų sultinį.

Žingsnis 4

Naminiai koldūnai receptas Žingsnis 4
Padalykite tešlą į 2 dalis ir kiekvieną jų plonai iškočiokite. Iš vieno tešlos sluoksnio išpjaukite plokštainį, uždėkite ant jo įdarą ir apipurkškite šaltu vandeniu. Tada uždenkite antru tešlos sluoksniu ir išpjaukite apatinių apskritimų kontūrus. Pašalinkite tešlos perteklių ir užspauskite koldūnų kraštus.

Žingsnis 5

Naminiai koldūnai receptas Žingsnis 5
Koldūnus iš karto išvirkite arba užšaldykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos