Naminiai koldūnai su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminiai koldūnai su bulvėmis

Vienas mėgstamiausių mano vyro patiekalų. Niekas taip nesuartina mūsų, kaip koldūnų gaminimas šeimoje. Naminiai koldūnai yra skanūs ir ilgai neužsibūna šaldiklyje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai koldūnai su bulvėmis Žingsnis 1
Iš miltų, pieno, kiaušinių ir druskos užminkykite tešlą. Išskyrus kiaušinius, viską dedu iš akies. Uždenkite tešlą dangčiu ir padėkite ant palangės. Tuo tarpu nuskuskite bulves, nuplaukite jas, supjaustykite ir dėkite virti.

Žingsnis 2

Naminiai koldūnai su bulvėmis Žingsnis 2
Į virtas bulves įdėkite sviesto ir sutrinkite. Leiskite įdarui atvėsti.

Žingsnis 3

Naminiai koldūnai su bulvėmis Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite iki 2 cm storio ir gausiai pabarstykite miltais.

Žingsnis 4

Naminiai koldūnai su bulvėmis Žingsnis 4
Naudodami stiklinę ar krūvą išpjaukite norimos formos apskritimus ir sudėkite įdarą. Patogu imti šaukštu.

Žingsnis 5

Naminiai koldūnai su bulvėmis Žingsnis 5
Suformuokite koldūnus, sudėkite juos ant miltais pabarstytos lentelės (padėklo). Dėkite juos į šaldiklį kelioms valandoms, o geriausia - per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos