Publikavimo data: 2025-08-20
Naminiai koldūnai su bulvių ir svogūnų įdaru
Tai mėgstamiausias vaikų patiekalas. Visada gelbsti, kai nesinori gaminti. Greitai išverdama ir paruošta!
Žingsnis 1
Augaliniame aliejuje apkepkite svogūnus iki auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite pakepintus svogūnus ir sviestą. Sutrinkite bulves.
Žingsnis 3
Paruoškite tešlą: vanduo, kiaušinis, druska, 1 šaukštas augalinio aliejaus, miltai. Tešla turi būti tvirta ir nelipti prie rankų.
Žingsnis 4
Leiskite tešlai 20 minučių pastovėti. Uždenkite rankšluosčiu.
Žingsnis 5
Pradėkime formuoti koldūnus.
Kategorijos