Naminiai koldūnai su malta jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminiai koldūnai su malta jautiena

Skanūs naminiai koldūnai.
Gaminimo laikas
7 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
226 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai koldūnai su malta jautiena Žingsnis 1
Miltus sumaišykite su druska ir vandeniu ir užminkykite tvirtą tešlą. Kol tešla ilsisi, smulkiai supjaustykite svogūną. Į maltą mėsą įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Naminiai koldūnai su malta jautiena Žingsnis 2
Tešlą plonai iškočiokite ir suformuokite apskritimus.

Žingsnis 3

Naminiai koldūnai su malta jautiena Žingsnis 3
Sudėkite įdarą ir pirmiausia suformuokite koldūno formą, o kampus suspauskite, kad gautųsi ausis.

Žingsnis 4

Naminiai koldūnai su malta jautiena Žingsnis 4
Užvirinkite vandenį, įberkite druskos ir sudėkite koldūnus. Virkite 7 minutes. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos