Naminiai koldūnai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminiai koldūnai su malta mėsa

Mano šeima valgo tik naminius koldūnus, todėl išmokau gaminti savo tešlą ir pati ruošiau mėsą maltiniams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
299 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai koldūnai su malta mėsa Žingsnis 1
Sumaišykite kiaušinį, aliejų ir druską.

Žingsnis 2

Naminiai koldūnai su malta mėsa Žingsnis 2
Įpilkite 3 puodelius miltų ir 1 puodelį verdančio vandens (tiek miltų, tiek vandens turi būti po lygiai). Viską išmaišykite.

Žingsnis 3

Naminiai koldūnai su malta mėsa Žingsnis 3
Viską maišykite šaukštu, nes verdančiu vandeniu galite nusideginti.

Žingsnis 4

Naminiai koldūnai su malta mėsa Žingsnis 4
Išverskite ant stalo ir minkykite tešlą, kol ji nebelips prie rankų.

Žingsnis 5

Naminiai koldūnai su malta mėsa Žingsnis 5
Paruoštą tešlą sudėkite į maišelį ir palikite 20 minučių.

Žingsnis 6

Naminiai koldūnai su malta mėsa Žingsnis 6
Į maltą mėsą sudėkite svogūnus, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 7

Naminiai koldūnai su malta mėsa Žingsnis 7
Tešla gaunasi elastinga ir minkšta, ant stalo miltų nebarstau, nes tešla nelimpa.

Žingsnis 8

Naminiai koldūnai su malta mėsa Žingsnis 8
Iš tokio kiekio tešlos ir maltos mėsos gaunama 130 koldūnų. Kepkite reikiamą koldūnų skaičių, kol jie bus paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos