Publikavimo data: 2025-08-17
Naminiai koldūnai su malta mėsa
Mano šeima valgo tik naminius koldūnus, todėl išmokau gaminti savo tešlą ir pati ruošiau mėsą maltiniams.
Žingsnis 1
Sumaišykite kiaušinį, aliejų ir druską.
Žingsnis 2
Įpilkite 3 puodelius miltų ir 1 puodelį verdančio vandens (tiek miltų, tiek vandens turi būti po lygiai). Viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Viską maišykite šaukštu, nes verdančiu vandeniu galite nusideginti.
Žingsnis 4
Išverskite ant stalo ir minkykite tešlą, kol ji nebelips prie rankų.
Žingsnis 5
Paruoštą tešlą sudėkite į maišelį ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 6
Į maltą mėsą sudėkite svogūnus, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 7
Tešla gaunasi elastinga ir minkšta, ant stalo miltų nebarstau, nes tešla nelimpa.
Žingsnis 8
Iš tokio kiekio tešlos ir maltos mėsos gaunama 130 koldūnų. Kepkite reikiamą koldūnų skaičių, kol jie bus paruošti.
Kategorijos