Naminiai koldūnai su namine malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminiai koldūnai su namine malta mėsa

Mūsų šeimoje visi mėgsta koldūnus, sakyčiau, kad valgytų tik juos. Todėl kartą per mėnesį skiriu vieną dieną ir juos gaminu. Iš močiutės paveldėjau koldūnų gaminimo aparatą, kuris yra labai greitas ir patogus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai koldūnai su namine malta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sumaišykite miltus, pieną, kiaušinius ir augalinį aliejų ir gerai išminkykite tešlą. Pagal skonį pasūdykite. Aš beriu bent šaukštelį. Būtinai įpilkite augalinio aliejaus, kad tešla būtų elastingesnė. Aš ją suvynioju į maišelį, kad neišdžiūtų. Pradedu gaminti maltinukus. Ją gaminu iš bet kokios mėsos. Ją kartu su svogūnais sukam ant mėsmalės. Pasūdau ir įberiu pipirų. Išmaišau.

Žingsnis 2

Naminiai koldūnai su namine malta mėsa Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą.

Žingsnis 3

Naminiai koldūnai su namine malta mėsa Žingsnis 3
Koldūnų formą pabarstykite miltais ir padenkite tešlos sluoksniu. Į ertmes paskleiskite maltą mėsą.

Žingsnis 4

Naminiai koldūnai su namine malta mėsa Žingsnis 4
Iškočiokite antrąjį tešlos sluoksnį ir uždenkite koldūnus, sukdami kočėlu, kol tešla suskils į koldūnus. Tada ją tiesiog iškočiokite.

Žingsnis 5

Naminiai koldūnai su namine malta mėsa Žingsnis 5
Iš tokio kiekio tešlos ir maltos mėsos gausite apie 100 koldūnų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos