Publikavimo data: 2024-06-15
Naminiai makaronai su konservuota žuvimi ir žolelėmis
Makaronai su žuvies konservais - skanus ir labai sotus patiekalas. Šiame patiekale esantys žuvies konservai turi daug privalumų. Žuvies konservai yra omega-3 riebalų rūgščių, vitaminų D ir B grupės vitaminų, taip pat fosforo, kalcio, seleno ir cinko šaltinis. Be to, žuvies konservuose yra baltymų. Svogūnuose yra eterinių aliejų, vitaminų B1, B2, B6, PP, E ir daug vitamino C.
Žingsnis 1
Paruoškite puodą makaronams, pripilkite į jį vandens ir užvirkite. Makaronus sulaužykite į 3 dalis ir suberkite į puodą. Įberkite druskos ir virkite, kol suminkštės. Porą minučių pakepinkite svogūnus saulėgrąžų aliejuje.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite žuvies konservus, išmaišykite ir troškinkite 2 minutes. Pabarstykite žolelėmis. Išmaišykite ir supilkite turinį į išvirtus makaronus. Pabaigoje dar kartą viską išmaišykite.
Kategorijos