Naminiai ploni ir saldūs blyneliai su kondensuotu pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminiai ploni ir saldūs blyneliai su kondensuotu pienu

Blini - tradicinis rusų virtuvės patiekalas, vienas skaniausių ir mėgstamiausių patiekalų visais laikais. Blynai laikomi vienu mėgstamiausių desertų, o jų įdarai gali būti įvairūs - ir saldūs (uogos, uogienė, varškė), ir sūrūs (mėsa, grybai, žuvis ar ikrai). Pagal šį receptą blyneliai būna saldūs, ploni, švelnūs ir kreminiai. Juos puikiai papildo kondensuotas pienas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai ploni ir saldūs blyneliai su kondensuotu pienu Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, druską ir kondensuotą pieną. Maišykite maišytuvu iki vientisos masės. Tada supilkite pieną ir kefyrą. Vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Naminiai ploni ir saldūs blyneliai su kondensuotu pienu Žingsnis 2
Tada po truputį suberkite miltus ir plakite mikseriu, kol masė taps tiršta. Tada įpilkite 2 valgomuosius šaukštus saulėgrąžų aliejaus ir gerai išmaišykite. Į keptuvę įpilkite šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ir įkaitinkite.

Žingsnis 3

Naminiai ploni ir saldūs blyneliai su kondensuotu pienu Žingsnis 3
Kai keptuvė įkaista, į ją samčiu įpilkite šiek tiek blynų tešlos. Kepkite iš vienos pusės 2 minutes ant vidutinės ugnies, tada apverskite ir kepkite iš kitos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, pietūs, vakarienė, Užgavėnės, saldūs blynai, blyneliai, blynai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su grybais, blynai su kiaušiniu, blynai su soda

Kategorijos