Publikavimo data: 2024-06-23
Naminiai sūrio pyragai ant kefyro
Pirožki yra labai populiarus patiekalas NVS šalyse. Mėsa, bulvės, varškė ir dar daug kas dedama į tešlos gabalėlį, tada jis kepamas keptuvėje, kol tampa traškus, ir patiekiamas.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Cukrų, sodą ir druską ištirpinkite kefyre ir palikite penkias minutes pastovėti. Tuo tarpu sutarkuokite sūrį, tada sudėkite jį į kefyrą ir išmaišykite, suberkite miltus ir užminkykite lengvą tešlą, tada palikite tešlą maždaug 15 minučių ir padalykite ją į dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite 1 cm storio lakštu, ant viršaus dėkite smulkiai supjaustyto kiaušinio įdarą. Suvyniokite tešlą kaip pyragą ir atsargiai iškočiokite.
Žingsnis 2
Dėkite tortilijas ant įkaitintos keptuvės ir kepkite jas iš abiejų pusių, kol taps traškios.
Kategorijos