Naminiai sūrio pyragai ant kefyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Naminiai sūrio pyragai ant kefyro

Pirožki yra labai populiarus patiekalas NVS šalyse. Mėsa, bulvės, varškė ir dar daug kas dedama į tešlos gabalėlį, tada jis kepamas keptuvėje, kol tampa traškus, ir patiekiamas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
325 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai sūrio pyragai ant kefyro Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Cukrų, sodą ir druską ištirpinkite kefyre ir palikite penkias minutes pastovėti. Tuo tarpu sutarkuokite sūrį, tada sudėkite jį į kefyrą ir išmaišykite, suberkite miltus ir užminkykite lengvą tešlą, tada palikite tešlą maždaug 15 minučių ir padalykite ją į dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite 1 cm storio lakštu, ant viršaus dėkite smulkiai supjaustyto kiaušinio įdarą. Suvyniokite tešlą kaip pyragą ir atsargiai iškočiokite.

Žingsnis 2

Naminiai sūrio pyragai ant kefyro Žingsnis 2
Dėkite tortilijas ant įkaitintos keptuvės ir kepkite jas iš abiejų pusių, kol taps traškios.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos