Publikavimo data: 2024-06-23
Naminiai sūrio pyragaičiai su avietėmis
Sūrio pyragai populiarūs kaip puikūs pusryčiai daugelyje pasaulio šalių. Apskritimo formos varškė kepama keptuvėje, kol paruduoja, ir patiekiama lėkštėje. Gana dažnai varškėčiai patiekiami su grietine.
Žingsnis 1
Varškę sudėkite į dubenėlį ir suminkštinkite šakute. Į varškę suberkite cukrų ir išmaišykite. Į masę įmuškite du kiaušinius, tada miltus ir visus ingredientus išmaišykite į vientisą masę. Nuplaukite ir nusausinkite avietes. Iš tešlos suformuokite paplotėlį, tada ant jo uždėkite kelias avietes ir užspauskite, tada viską sudėkite ant skardos.
Žingsnis 2
Kepkite sūrio pyragėlius augaliniame aliejuje iš vienos ir kitos pusės, kol paruduos.
Kategorijos