Publikavimo data: 2025-08-18
Naminiai vištienos koldūnai
Naminius koldūnus mėgsta vaikai, jie labai lengvi ir švelnūs.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: dubenyje sumaišykite 40 ml vandens, kiaušinį ir žiupsnelį druskos.
Žingsnis 2
Suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Tešla neturi lipti prie rankų.
Žingsnis 3
Supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 4
Susmulkinkite filė ir svogūnus į maltą mėsą, įberkite druskos ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite į norimo dydžio apskritimą ir sudėkite maltą mėsą.
Žingsnis 6
Suformuokite koldūnus. Tą patį padarykite su visa tešla ir malta mėsa. Virkite užpylus verdančiu vandeniu 4-5 minutes.
Kategorijos