Naminio jogurto užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Naminio jogurto užkandis

Jogurto užkandis yra produktas, kuriame yra daug fermentuoto pieno bakterijų, įskaitant bulgariškąsias bacilas. Namuose jų užauginti negalima, tačiau jų galima nusipirkti prekybos centruose arba vaistinėse.
Gaminimo laikas
910 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminio jogurto užkandis Žingsnis 1
Paruoškite užkandį. Supilkite pieną į puodą ir užvirinkite. Atvėsinkite iki 42 laipsnių ir nuimkite putas nuo paviršiaus. Į pieną supilkite raugą ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Uždenkite puodą dangčiu ir uždenkite storu audiniu. Palikite šiltoje vietoje 13 valandų. Tada nuimkite audeklą ir 120 minučių padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos