Naminis grietinėlės sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Naminis grietinėlės sūris

Kreminis sūris - tai sūris, pasižymintis ne tik kreminiu aromatu ir skoniu, bet ir įdomia kilmės istorija. XIX a. Amerikoje buvo labai populiari prancūziška sūrio rūšis "Neuchatel". Tačiau jis kainavo daug pinigų ir ne visi galėjo sau tai leisti. Tuomet amerikietis Lawrence'as nusprendė pasigaminti savo sūrį, kuris skoniu nenusileistų prancūziškam. Eksperimentą galima vadinti iš dalies sėkmingu, nes jam pavyko išrasti kreminį sūrį, kuris greitai išpopuliarėjo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
318 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai, Žuvis
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis grietinėlės sūris Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlės sūrį. Giliame dubenyje sumaišykite varškę, grietinėlę, cukraus pudrą ir vanilę.

Žingsnis 2

Naminis grietinėlės sūris Žingsnis 2
Baigti rengimą. Sudedamąsias dalis plakite tol, kol gausite vientisą, tirštą masę. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos