Publikavimo data: 2024-05-01
Naminis grietinėlės sūris
Kreminis sūris - tai sūris, pasižymintis ne tik kreminiu aromatu ir skoniu, bet ir įdomia kilmės istorija. XIX a. Amerikoje buvo labai populiari prancūziška sūrio rūšis "Neuchatel". Tačiau jis kainavo daug pinigų ir ne visi galėjo sau tai leisti. Tuomet amerikietis Lawrence'as nusprendė pasigaminti savo sūrį, kuris skoniu nenusileistų prancūziškam. Eksperimentą galima vadinti iš dalies sėkmingu, nes jam pavyko išrasti kreminį sūrį, kuris greitai išpopuliarėjo.
Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlės sūrį. Giliame dubenyje sumaišykite varškę, grietinėlę, cukraus pudrą ir vanilę.
Žingsnis 2
Baigti rengimą. Sudedamąsias dalis plakite tol, kol gausite vientisą, tirštą masę. Patiekite.
Kategorijos