Naminis jautienos kepenų paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminis jautienos kepenų paštetas

Paštetas iš kepenų yra gana greitai ir lengvai paruošiamas patiekalas, kurį galite lengvai pasigaminti namuose, šis patiekalas padarys gerą įspūdį ir nepaliks jūsų alkanų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Naminis jautienos kepenų paštetas Žingsnis 1
Svogūnus ir morkas supjaustykite stambiais gabalėliais. Kepenėles nuplaukite. Svogūnus, morkas ir kepenis sudėkite į keptuvę ir uždengę dangčiu troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių. Ant viršaus supilkite kiaušinius ir troškinkite dar 10 minučių. Sudėkite keptuvės turinį į dubenį, įdėkite sviesto, druskos ir susmulkinkite trintuvu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, morkų sezonas, mėsos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, jautienos kepenėlių paštetai, morkų paštetai

Kategorijos