Naminis kalakutienos pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Naminis kalakutienos pyragas

Iš kalakutienos pagamintas pyragas pasižymi nuostabia savybe: jis visus stebina savo išvaizda ir nepamirštamu skoniu. Gamindami pagal šį receptą atversite naujus horizontus ir aukštumas kulinarijoje.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.42/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Naminis kalakutienos pyragas Žingsnis 1
Išvirkite kalakutienos filė. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Dubenyje suplakite kiaušinius, įberkite druskos, kepimo miltelių. Supilkite stiklinę kefyro. Persijokite miltus ir išminkykite vientisą tešlą. Į tešlą suberkite tarkuotą sūrį. Viską išmaišykite. Ištepkite formą aliejumi. Į formą supilkite pusę tešlos. Tada sudėkite virtą griežinėliais supjaustytą kalakutieną. Supilkite likusią tešlą. Pyragą kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje. Formos viršų uždenkite folija. Pyragas bus paruoštas per 90 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos