Naminis kebabas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Naminis kebabas

Paprastas aromatingo ir švelnaus kebabo receptas. Padažui galite naudoti grietinę, majonezą, alyvuogių aliejų arba pomidorų padažą. Skanu kaip kaime.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištieną supjaustykite 3-4 cm gabaliukais ir sumaišykite dubenyje su padažais ir prieskoniais. Uždenkite ir palikite šaldytuve 4-5 valandoms.

Žingsnis 2

Supjaustykite daržoves.

Žingsnis 3

Naminis kebabas Žingsnis 3
Mėsos gabalėlius suverkite ant iešmelių pakaitomis su daržovėmis. Dėkite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos