Naminis kebabas per 20 minučių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Naminis kebabas per 20 minučių

Labai skanus kebabas orkaitėje, kuris nesiskiria nuo kepto ant ugnies. Mėsa sultinga. Jos nereikia laikyti 5 valandas, patiekalas bus paruoštas per 20 minučių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.36/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dubenyje susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 2

Įpilkite druskos, acto, prieskonių, susmulkintų žolelių, aitriosios paprikos padažo ir sojų padažo. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Sudėkite griežinėliais supjaustytą kiaulieną. Viską gerai išmaišykite. Palikite 20 minučių pailsėti.

Žingsnis 4

Naminis kebabas per 20 minučių Žingsnis 4
Jei mėsą norite valgyti dabar, 20 minučių pašaukite kebabą į orkaitę ir kepkite 250 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos