Publikavimo data: 2025-08-17
Naminis kefyro pyragas
Paprasčiausias ir universaliausias receptas. Greitai paruošiamas ir gardus su bet kokiu įdaru.
Žingsnis 1
Sumaišykite kefyrą, kiaušinius, aliejų ir druską.
Žingsnis 2
Suberkite du puodelius miltų ir pusę arbatinio šaukštelio sodos.
Žingsnis 3
Viską sumaišykite. Tešla turi būti kaip tiršta grietinė.
Žingsnis 4
Paruoškite faršą. Aš paėmiau 2 virtus kiaušinius, kumpio griežinėlius, sūrį ir krapus. Įdarą galite dėti bet kokį: kiaušinį su svogūnais ir ryžiais, be ryžių, troškintus arba raugintus kopūstus, keptus grybus taip pat su kopūstais arba ryžiais, kepenėles, žuvies konservus su ryžiais. Prie šios tešlos tinka bet koks sūrus sūrus įdaras.
Žingsnis 5
Į kepimo formą supilkite dalį tešlos ir ant viršaus paskirstykite įdarą.
Žingsnis 6
Užpildykite likusia tešlos dalimi.
Žingsnis 7
Kepkite 15-20 min., atvėsinkite ir supjaustykite gabalėliais.
Kategorijos