Naminis khinkali su ėriena ir jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminis khinkali su ėriena ir jautiena

Vieną dieną parduotuvėje nusipirkau khinkali ir nusprendžiau, kad turėčiau pabandyti jį pasigaminti namuose. Šio recepto mane išmokė draugė.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis khinkali su ėriena ir jautiena Žingsnis 1
Sumalkite ėrieną ir jautieną mėsmale. Maltą mėsą pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir supilkite mėsos sultinį.

Žingsnis 2

Naminis khinkali su ėriena ir jautiena Žingsnis 2
Miltus persijokite į atskirą dubenį ir dubens viduryje padarykite duobutę, tada supilkite druską ir vandenį.

Žingsnis 3

Naminis khinkali su ėriena ir jautiena Žingsnis 3
Įmuškite kiaušinį ir įmaišykite į miltus.

Žingsnis 4

Naminis khinkali su ėriena ir jautiena Žingsnis 4
Užminkykite tešlą, iškočiokite ją į rutulį, uždenkite audiniu ir atidėkite 30 minučių.

Žingsnis 5

Naminis khinkali su ėriena ir jautiena Žingsnis 5
Dar kartą išminkykite tešlą ir iškočiokite. Svarbu, kad tešla būtų plona. Iš tešlos išpjaukite apskritimus. Jų skersmuo turėtų būti apie 9-10 cm.

Žingsnis 6

Naminis khinkali su ėriena ir jautiena Žingsnis 6
Į kiekvieno tešlos apskritimo vidurį dėkite maltos mėsos ir patraukite kraštus, kad susidarytų klostės.

Žingsnis 7

Naminis khinkali su ėriena ir jautiena Žingsnis 7
Maišelio viršuje suformuokite vadinamąją uodegą, pakelkite ją į viršų ir laikykite pakeltą aukštyn. Nupjaukite uodegos kraštą.

Žingsnis 8

Naminis khinkali su ėriena ir jautiena Žingsnis 8
Dideliame puode užvirinkite vandenį, pasūdykite jį ir sudėkite hinkali. Po kurio laiko hinkali išplauks. Po to palaukite apie 6-7 minutes, kol visiškai išvirs.

Žingsnis 9

Iškeptą khinkali išdėliokite lėkštėse.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos