Naminis kumpis yra sveikas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Naminis kumpis yra sveikas

Naminis kumpis, kaip ir parduotuvėje, be konservantų, kvapiųjų medžiagų ir kitų kenksmingų medžiagų. Jį galite drąsiai duoti vaikams. Šaldytuve jis išsilaiko 2-3 dienas, tačiau suvalgomas daug greičiau.
Gaminimo laikas
450 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis kumpis yra sveikas Žingsnis 1
Vištienos šlauneles supjaustykite kubeliais ir valandai padėkite į šaldytuvą. Kiek įmanoma atšaldykite vandenį šaldiklyje

Žingsnis 2

Į mėsą įberkite abiejų rūšių druskos, česnako ir vandens ir 10-15 minučių gerai minkykite rankomis, kol mėsa taps lipni. Vanduo ir vištienos riebalai turėtų emulguotis.

Žingsnis 3

Paruoštą mišinį įdėkite į šaldytuvą 4-5 valandoms.

Žingsnis 4

Naminis kumpis yra sveikas Žingsnis 4
Paruoškite baltyminį apvalkalą (priklauso nuo mėsos skersmens ir kiekio). Šiuo atveju - 2 gabalėliai bilkozino po 35 mm ilgio (9 mm skersmens). Galus suriškite virvele ir masę tvirtai įdarykite. Likusius galus suriškite.

Žingsnis 5

Naminis kumpis yra sveikas Žingsnis 5
Sudėkite dešreles į didelį puodą su vandeniu ir maždaug valandą kaitinkite vandenį iki 37°, kad dešrelių viduje būtų vienoda temperatūra. Vandenį pašildykite iki 78° ir virkite tokioje temperatūroje 1 val. 10 min. Temperatūros nedidinkite.

Žingsnis 6

Naminis kumpis yra sveikas Žingsnis 6
Tada išimkite kepinius, panardinkite juos į šaltą vandenį ir laikykite, kol visiškai atvės. Atvėsusius kepinius 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos