Naminis mėsainis kaip restorane pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminis mėsainis kaip restorane

Man labai patinka kai kuriuose greitojo maisto restoranuose patiekiami mėsainiai, todėl nusprendžiau pakartoti šį patiekalą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Naminis mėsainis kaip restorane Žingsnis 1
Sumaišykite faršą, aš turėjau paruoštą faršą. Įberkite druskos, žolelių ar kitų prieskonių (aš dar įbėriau paprikos).

Žingsnis 2

Naminis mėsainis kaip restorane Žingsnis 2
Suformuokite plokščius kotletus ir dėkite į keptuvę, pateptą (trupučiu) sviesto. Nedėkite per daug sviesto, nes iš kotletų išsiskirs sultys.

Žingsnis 3

Naminis mėsainis kaip restorane Žingsnis 3
Pomidorą, agurkus ir svogūną supjaustykite žiedais.

Žingsnis 4

Naminis mėsainis kaip restorane Žingsnis 4
Sumaišykite kečupą, majonezą ir garstyčias (galite įpilti šiek tiek citrinos sulčių).

Žingsnis 5

Naminis mėsainis kaip restorane Žingsnis 5
Sudėkite mėsainius bet kokia tvarka. Pačias bandeles aptepkite paruoštu padažu, paplotėlius aptepkite sūrio padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, mėsainiai, įspūdingas receptas, lengva, per 15 minučių, aštrus, užkandis, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos