Publikavimo data: 2025-08-20
Naminis mėsainis kaip restorane
Man labai patinka kai kuriuose greitojo maisto restoranuose patiekiami mėsainiai, todėl nusprendžiau pakartoti šį patiekalą.
Žingsnis 1
Sumaišykite faršą, aš turėjau paruoštą faršą. Įberkite druskos, žolelių ar kitų prieskonių (aš dar įbėriau paprikos).
Žingsnis 2
Suformuokite plokščius kotletus ir dėkite į keptuvę, pateptą (trupučiu) sviesto. Nedėkite per daug sviesto, nes iš kotletų išsiskirs sultys.
Žingsnis 3
Pomidorą, agurkus ir svogūną supjaustykite žiedais.
Žingsnis 4
Sumaišykite kečupą, majonezą ir garstyčias (galite įpilti šiek tiek citrinos sulčių).
Žingsnis 5
Sudėkite mėsainius bet kokia tvarka. Pačias bandeles aptepkite paruoštu padažu, paplotėlius aptepkite sūrio padažu.
Kategorijos