Publikavimo data: 2025-08-17
Naminis mėsainis pagal klasikinį receptą
Mėgstu greitąjį maistą, bet jis nesveikas ir nuo jo jaučiuosi apsunkusi. Nusprendžiau pasigaminti mėsainį namuose ir vualia, jis gavosi toks pat skanus kaip pirktinis, bet po jo nelieka sunkumo jausmo.
Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą. Įdėkite prieskonių pagal skonį ir pieno. Gerai išmaišykite. Suformuokite bandelės dydžio kotletą ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Apvertę ant viršaus užberkite sūrio. Šalia kotleto padėkite 2 bandelės puseles, kad jos per daug neapkeptų.
Žingsnis 2
Tuo tarpu paruoškite produktus: supjaustykite pomidorus, agurkus, svogūnus, aisbergo salotas. Sumaišykite kečupą, majonezą, garstyčias.
Kai tik bandelės bus paruoštos, patepkite jas padažu ir sudėkite ant jų visus gaminius, įskaitant kotletą su jau lydytu sūriu.
Žingsnis 3
Viršų uždenkite kita bandelės puse. Skanaus!
Kategorijos