Naminis mėsainis pagal klasikinį receptą pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminis mėsainis pagal klasikinį receptą

Mėgstu greitąjį maistą, bet jis nesveikas ir nuo jo jaučiuosi apsunkusi. Nusprendžiau pasigaminti mėsainį namuose ir vualia, jis gavosi toks pat skanus kaip pirktinis, bet po jo nelieka sunkumo jausmo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Naminis mėsainis pagal klasikinį receptą Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą. Įdėkite prieskonių pagal skonį ir pieno. Gerai išmaišykite. Suformuokite bandelės dydžio kotletą ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Apvertę ant viršaus užberkite sūrio. Šalia kotleto padėkite 2 bandelės puseles, kad jos per daug neapkeptų.

Žingsnis 2

Naminis mėsainis pagal klasikinį receptą Žingsnis 2
Tuo tarpu paruoškite produktus: supjaustykite pomidorus, agurkus, svogūnus, aisbergo salotas. Sumaišykite kečupą, majonezą, garstyčias. Kai tik bandelės bus paruoštos, patepkite jas padažu ir sudėkite ant jų visus gaminius, įskaitant kotletą su jau lydytu sūriu.

Žingsnis 3

Naminis mėsainis pagal klasikinį receptą Žingsnis 3
Viršų uždenkite kita bandelės puse. Skanaus!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, mėsainiai, įspūdingas receptas, lengva, per 15 minučių, aštrus, užkandis, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos