Publikavimo data: 2024-06-23
Naminis porų ir sūrio pyragas
Naminis porų ir sūrio pyragas yra labai populiarus patiekalas visame pasaulyje. Pyragas su porais ir sūriu patiks visiems prancūzų virtuvės mėgėjams. Šį patiekalą nėra sunku paruošti.
Žingsnis 1
Susmulkinkite sviestą, suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą, jei reikia, įpilkite vandens. Tešlą plonai iškočiokite iki formos dydžio. Tešlą sudėkite į riebalais išteptą formą ir lengvai prispauskite.
Žingsnis 2
Įkaitinkite orkaitę. Kol orkaitė įkaista, keptuvėje ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą, apkepkite plonai supjaustytus porus ir suberkite petražoles. Viską perkelkite į dubenį ir suberkite sūrį. Viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Į paruoštą tešlos formą sudėkite žoleles ir tarkuotą sūrį. Viską užpilkite kiaušiniu ir miltais. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytą pomidorą. Ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos