Publikavimo data: 2025-08-17
Naminis sultingas mantas su malta kiauliena
Mėsa būna labai sultinga, o viduje - švelni, todėl ir tirpsta burnoje.
Žingsnis 1
Persijokite miltus, supilkite vandenį, druską ir kiaušinį. Užminkykite tešlą ir palikite 1 valandą pastovėti.
Žingsnis 2
Įdarui sumaišykite maltą mėsą su smulkintu svogūnu, česnaku, druska, pipirais ir kiaušiniu. Padalykite tešlą į gabalėlius ir kiekvieną iškočiokite į apskritimą. Įdarą paskirstykite ant visų iškočiotų apskritimų.
Žingsnis 3
Pradėkite formuoti mantą sujungdami priešingas puses (kaip parodyta nuotraukoje).
Žingsnis 4
Sujunkite kitas dvi priešingas puses (kaip parodyta nuotraukoje).
Žingsnis 5
Tvirtai prispauskite, kad neliktų skylučių.
Žingsnis 6
Suspauskite kampus. Įdėkite mantą į mantovkos gaminimo aparatą ir virkite, kol ji bus paruošta, apie 30-50 minučių (priklausomai nuo mantos dydžio).
Kategorijos