Naminis sultingas mantas su malta kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminis sultingas mantas su malta kiauliena

Mėsa būna labai sultinga, o viduje - švelni, todėl ir tirpsta burnoje.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Naminis sultingas mantas su malta kiauliena Žingsnis 1
Persijokite miltus, supilkite vandenį, druską ir kiaušinį. Užminkykite tešlą ir palikite 1 valandą pastovėti.

Žingsnis 2

Naminis sultingas mantas su malta kiauliena Žingsnis 2
Įdarui sumaišykite maltą mėsą su smulkintu svogūnu, česnaku, druska, pipirais ir kiaušiniu. Padalykite tešlą į gabalėlius ir kiekvieną iškočiokite į apskritimą. Įdarą paskirstykite ant visų iškočiotų apskritimų.

Žingsnis 3

Naminis sultingas mantas su malta kiauliena Žingsnis 3
Pradėkite formuoti mantą sujungdami priešingas puses (kaip parodyta nuotraukoje).

Žingsnis 4

Naminis sultingas mantas su malta kiauliena Žingsnis 4
Sujunkite kitas dvi priešingas puses (kaip parodyta nuotraukoje).

Žingsnis 5

Naminis sultingas mantas su malta kiauliena Žingsnis 5
Tvirtai prispauskite, kad neliktų skylučių.

Žingsnis 6

Naminis sultingas mantas su malta kiauliena Žingsnis 6
Suspauskite kampus. Įdėkite mantą į mantovkos gaminimo aparatą ir virkite, kol ji bus paruošta, apie 30-50 minučių (priklausomai nuo mantos dydžio).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos