Šis tinginių įdarytų kopūstų receptas paremtas senųjų įdarytų kopūstų receptų schemomis, tačiau pakeistas pagal šiuolaikinius reikalavimus. Gaunasi labai skanūs ir sotūs kopūstai. Tai geras patiekalas pietums arba vakarienei.
Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus vidutinio dydžio gabalėliais ir 20 minučių pakepinkite keptuvėje su 1,5 šaukšto aliejaus.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir 5 minutes pakepinkite kitoje keptuvėje.
Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą į svogūnus ir kepkite 15 minučių.
Žingsnis 4
Į kopūstus suberkite nuplautus ryžius, supilkite vandenį ir troškinkite 30 minučių.
Žingsnis 5
Į kopūstus sudėkite maltą mėsą, druską ir pipirus ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 6
Į beveik paruoštą patiekalą įpilkite pomidorų pastos. Išmaišykite.