Publikavimo data: 2024-09-17
Naminis tingus įdarytas kopūstas
Šis tinginių įdarytų kopūstų receptas paremtas senųjų įdarytų kopūstų receptų schemomis, tačiau pakeistas pagal šiuolaikinius reikalavimus. Gaunasi labai skanūs ir sotūs kopūstai. Tai geras patiekalas pietums arba vakarienei.
Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus vidutinio dydžio gabalėliais ir 20 minučių pakepinkite keptuvėje su 1,5 šaukšto aliejaus.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir 5 minutes pakepinkite kitoje keptuvėje.
Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą į svogūnus ir kepkite 15 minučių.
Žingsnis 4
Į kopūstus suberkite nuplautus ryžius, supilkite vandenį ir troškinkite 30 minučių.
Žingsnis 5
Į kopūstus sudėkite maltą mėsą, druską ir pipirus ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 6
Į beveik paruoštą patiekalą įpilkite pomidorų pastos. Išmaišykite.
Kategorijos