Naminis tingus įdarytas kopūstas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Naminis tingus įdarytas kopūstas

Šis tinginių įdarytų kopūstų receptas paremtas senųjų įdarytų kopūstų receptų schemomis, tačiau pakeistas pagal šiuolaikinius reikalavimus. Gaunasi labai skanūs ir sotūs kopūstai. Tai geras patiekalas pietums arba vakarienei.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis tingus įdarytas kopūstas Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstus vidutinio dydžio gabalėliais ir 20 minučių pakepinkite keptuvėje su 1,5 šaukšto aliejaus.

Žingsnis 2

Naminis tingus įdarytas kopūstas Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir 5 minutes pakepinkite kitoje keptuvėje.

Žingsnis 3

Naminis tingus įdarytas kopūstas Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą į svogūnus ir kepkite 15 minučių.

Žingsnis 4

Į kopūstus suberkite nuplautus ryžius, supilkite vandenį ir troškinkite 30 minučių.

Žingsnis 5

Naminis tingus įdarytas kopūstas Žingsnis 5
Į kopūstus sudėkite maltą mėsą, druską ir pipirus ir troškinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 6

Naminis tingus įdarytas kopūstas Žingsnis 6
Į beveik paruoštą patiekalą įpilkite pomidorų pastos. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos