Publikavimo data: 2025-08-17
Naminis tingus įdarytas kopūstas pitos duonoje su mėsa, ryžiais ir kopūstais
Tinginių įdaryti kopūstai pitos duonoje su mėsa, ryžiais ir kopūstais yra puikaus skonio patiekalas. Dėl gero produktų derinio šis patiekalas yra išskirtinis ir švelnaus skonio. Be to, kiauliena ir jautiena yra labai sveikos. Kiaulienoje yra daug cinko, magnio ir seleno. Jie palaiko širdies veiklą, teigiamai veikia skydliaukės hormonų gamybą. Jautienoje yra aminorūgščių ir baltymų, įskaitant kolageną ir elastiną.
Žingsnis 1
Paruoškite puodą vandens ir virkite ryžius 20 minučių. Paruoškite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus ir pakepinkite svogūnus bei morkas, kol suminkštės. Sudėkite ryžius ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Tada sudėkite maltą mėsą ir kepkite dar 4 minutes. Į dubenį sudėkite kopūstus, druską ir išmaišykite. Sudėkite į maltą mėsą ir išmaišykite. Išskleiskite lavašo lakštą, sudėkite faršą ir paskleiskite jį į vidurį.
Žingsnis 3
Susukite pitą į ritinį ir supjaustykite 3 cm pločio riekelėmis. Kepimo formą ištepkite saulėgrąžų aliejumi ir sudėkite įdarytus kopūstus. Paruoškite įdarą. Sumaišykite pomidorų padažą su prieskoniais ir druska.
Žingsnis 4
Į padažą įpilkite šiek tiek vandens, išmaišykite ir sudėkite į patiekalą. Padažas turi ne visiškai padengti pita įdarytus kopūstus. Pašaukite į orkaitę 35 minutėms.
Kategorijos