Naminis varškės sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminis varškės sūris

Dažnai parduotuvėje perku jau paruoštą varškės masę, bet kai ją pasigaminau pati, daugiau niekada nebepirksiu varškės masės iš parduotuvės. Namuose pagaminta varškės masė yra labai švelni ir skani, o jos skonį galite keisti įvairiais džiovintais vaisiais ar riešutais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
275 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Naminis varškės sūris Žingsnis 1
Sumaišykite varškę su sviestu. Sviestas turi būti minkštas, kambario temperatūros.

Žingsnis 2

Naminis varškės sūris Žingsnis 2
Į mišinį suberkite cukrų.

Žingsnis 3

Naminis varškės sūris Žingsnis 3
Įpilkite grietinės.

Žingsnis 4

Naminis varškės sūris Žingsnis 4
Mišinį sumaišykite panardinamuoju maišytuvu.

Žingsnis 5

Naminis varškės sūris Žingsnis 5
Pagal skonį pridėkite džiovintų vaisių arba riešutų. Aš turiu sultenių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pusryčiai, sūrio pyragai, varškės patiekalai, receptų knyga, sūrio pyragai su varške, pusryčiai su kiaušiniu, sūrio pyragai su sultenėmis, pusryčiai su varške, sūrio pyragai su kiaušiniu

Kategorijos