Publikavimo data: 2024-06-09
Naminis veršienos kebabas orkaitėje
Veršiena yra ypač švelni mėsa, su kuria beveik neįmanoma palyginti jokios kitos mėsos. Tokį produktą reikia kruopščiai apdoroti ir tinkamai perdirbti. Naminis veršienos kebabas orkaitėje yra puikus receptas, idealiai tinkantis tiems, kurie neįsivaizduoja savo gyvenimo be kebabo, nes tokį patiekalą galima gaminti bet kokiu oru ir bet kokiomis sąlygomis.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite ne per dideliais gabalais. Smulkiai supjaustykite lašinius. Sutarkuokite svogūną ir pridėkite prie mėsos. Pagal skonį įberkite prieskonių ir citrinos sulčių. Viską gerai išmaišykite, kad mėsa iš visų pusių pasidengtų aromatingu mišiniu. Palikite marinuotis valandą.
Žingsnis 2
Praėjus marinavimo laikui, ant iešmelių nedideliais tarpais po vieną suverkite mėsą ir lašinius, kad susidarytų mėsos-lašinių-lašinių-lašinių-lašinių-lašinių-lašinių-lašinių kombinacija.
Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite folija ir pastatykite į vidurinį orkaitės lygį. Tada ant lentynos uždėkite kebabų iešmelius ir padėkite į viršutinį lygį. Orkaitės apačioje pastatykite indą su vandeniu. Kepkite kebabą 250 ℃ temperatūroje, kol paruduos.
Kategorijos