Publikavimo data: 2024-05-15
Naminis vyniotinis su halva
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių, plakite baltymus atskirai su puse cukraus, kol susidarys standžios viršūnės, 15 minučių, įmaišykite likusį cukrų į trynius ir plakite, kol tryniai taps citrinos spalvos. Atsargiai įmaišykite baltymus į trynius ir kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Miltus nedidelėmis porcijomis supilkite į kiaušinių baltymų ir trynių mišinį, dar kartą išmaišykite ir supilkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Žingsnis 3
Kepkite 200 ℃ temperatūroje 7-8 minutes, tada nuimkite kepimo popierių, susukite tešlą į ritinį ir leiskite jam atvėsti.
Žingsnis 4
Paruoškite kremą, plakite kremą, kol jis taps tirštas ir išlaikys formą, sumalkite halvą mažais gabalėliais ir įmaišykite į kremą, išmaišykite kremą ir užtepkite ant plutos.
Žingsnis 5
Įdarytą pyragą susukite į ritinį, ištirpinkite karčiojo šokolado masę ir užpilkite ją ant gatavo gaminio.
Kategorijos