Naminis vyniotinis su halva pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Naminis vyniotinis su halva

Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
327 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis vyniotinis su halva Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių, plakite baltymus atskirai su puse cukraus, kol susidarys standžios viršūnės, 15 minučių, įmaišykite likusį cukrų į trynius ir plakite, kol tryniai taps citrinos spalvos. Atsargiai įmaišykite baltymus į trynius ir kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Naminis vyniotinis su halva Žingsnis 2
Miltus nedidelėmis porcijomis supilkite į kiaušinių baltymų ir trynių mišinį, dar kartą išmaišykite ir supilkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.

Žingsnis 3

Naminis vyniotinis su halva Žingsnis 3
Kepkite 200 ℃ temperatūroje 7-8 minutes, tada nuimkite kepimo popierių, susukite tešlą į ritinį ir leiskite jam atvėsti.

Žingsnis 4

Naminis vyniotinis su halva Žingsnis 4
Paruoškite kremą, plakite kremą, kol jis taps tirštas ir išlaikys formą, sumalkite halvą mažais gabalėliais ir įmaišykite į kremą, išmaišykite kremą ir užtepkite ant plutos.

Žingsnis 5

Naminis vyniotinis su halva Žingsnis 5
Įdarytą pyragą susukite į ritinį, ištirpinkite karčiojo šokolado masę ir užpilkite ją ant gatavo gaminio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos