Namų gamybos plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Namų gamybos plovas

Šį receptą paruošė mano močiutė, kai lankiausi pas ją kaime. Pilavas pagal šį receptą būna skanus ir maistingas. Šis patiekalas patiks visiems, ypač vyrams, nes yra labai sotus.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Namų gamybos plovas Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Namų gamybos plovas Žingsnis 2
Į katilą supilkite aliejų, tada užkaitinkite ir po poros minučių sudėkite vištieną. Kepkite 20 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Namų gamybos plovas Žingsnis 3
Nulupkite ir nuplaukite svogūnus ir morkas. Morkas sutarkuokite, o svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 4

Namų gamybos plovas Žingsnis 4
Į vištieną sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 5

Namų gamybos plovas Žingsnis 5
Kruopščiai nuplaukite ryžius, supilkite juos į katilą, pasūdykite ir papipirinkite, supilkite vandenį, kad jis visiškai apsemtų ryžius. Taip virkite 30 minučių, kol ryžiai išvirs. Nemaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos