Publikavimo data: 2025-08-18
Namų gamybos plovas
Šį receptą paruošė mano močiutė, kai lankiausi pas ją kaime. Pilavas pagal šį receptą būna skanus ir maistingas. Šis patiekalas patiks visiems, ypač vyrams, nes yra labai sotus.
Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Į katilą supilkite aliejų, tada užkaitinkite ir po poros minučių sudėkite vištieną. Kepkite 20 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Nulupkite ir nuplaukite svogūnus ir morkas. Morkas sutarkuokite, o svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Į vištieną sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Kruopščiai nuplaukite ryžius, supilkite juos į katilą, pasūdykite ir papipirinkite, supilkite vandenį, kad jis visiškai apsemtų ryžius. Taip virkite 30 minučių, kol ryžiai išvirs. Nemaišykite.
Kategorijos