Namuose virti mėsos koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Namuose virti mėsos koldūnai

Šie koldūnai labai skanūs. Rekomenduoju pabandyti juos pagaminti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Tešlai sumaišykite miltus, vandenį ir kiaušinį. Įdarui sumaišykite maltą mėsą su pipirais ir druska.

Žingsnis 2

Namuose virti mėsos koldūnai Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą, stikline padarykite tešlos apskritimus. Į kiekvieną apskritimą dėkite maltos mėsos įdaro ir formuokite koldūnus.

Žingsnis 3

Namuose virti mėsos koldūnai Žingsnis 3
Virkite koldūnus 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos