Publikavimo data: 2024-09-16
Napoleono žuvies salotos.
"Napoleonas yra ne tik pyragas, bet ir salotos. Jis ruošiamas iš sluoksniuotos tešlos, kurią reikia iš anksto atšildyti, iškočioti maždaug 3 mm storio, iškepti orkaitėje arba kepti keptuvėje be aliejaus. Apkepams pamirkyti dažniausiai naudojamas majonezas, dietiniams variantams imama neriebi grietinė arba graikiškas jogurtas. Tunas idealiai tinka kaip "užpildas". Produktas mažai kaloringas, jame gausu baltymų ir polinesočiųjų rūgščių.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlos pluteles. Iškočiokite tešlos lakštus ir išpjaukite vienodo skersmens apskritimus. Tešlą subadykite šakute. Tada tešlos lakštus ir apipjaustymus kepkite orkaitėje 8-10 minučių. Atvėsinkite.
Žingsnis 2
Supjaustykite salotų ingredientus. Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka. Tuną sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sudėkite kiaušinius, svogūną, tuną, majonezą ir tuno sūrymą į dubenį ir išmaišykite. Sutrinkite tešlos atraižas.
Žingsnis 3
Suformuokite žuvies salotas. Į lėkštę pirmiausia dėkite plutą, tada įdarą. Procesą kartokite, kol produktai bus baigti. Paskutinis sluoksnis - įdaras. Apibarstykite salotų viršų ir šonus tešlos trupiniais, uždenkite maistine plėvele ir siųskite į šaldytuvą 6 valandoms, kad įsigertų.
Kategorijos