Publikavimo data: 2024-06-09
Naudinga perlinė košė su kiauliena
Perlinė košė gali būti verdama ir ant vandens, ir ant vandens. Šiame recepte svarstomas antrasis variantas. Kodėl prie kiaulienos pasirinktas būtent šis garnyras? Nes perlinėje košėje yra daug įvairių vitaminų, baltymų, krakmolo, kalcio ir geležies, kurie labai svarbūs tinkamam organizmo vystymuisi.
Žingsnis 1
Nulupkite morką ir svogūną ir supjaustykite šiaudeliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite mėsą 5-7 minutes. Sudėkite morkas ir svogūnus ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Supilkite vandenį į keptuvę taip, kad apsemtų visą jos turinį. Ant viršaus supilkite perlus. Pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais. Kruopščiai išmaišykite ir virkite ant mažos ugnies apie valandą.
Kategorijos