Publikavimo data: 2024-04-08
Perlinė košė
Perlinė košė verdama orkaitėje ir būna labai skani. Jai ruošti rinkitės tik šviesias, be dėmių perlines kruopas. Tai garantija, kad jų galiojimo laikas dar nepasibaigęs. Paruošta košė tradiciškai vadinama "perlovka". Šis žodis kilęs iš senosios rusų kalbos žodžio "perly", kuris reiškia "perlai". Senovėje perlovkos košė buvo populiari senovės Romoje. Ją valgė gladiatoriai. Perlinėse kruopose gausu vitaminų, jos stiprina imuninę sistemą ir puoselėja grožį.
Žingsnis 1
Paruoškite košę. Užpilkite košę karštu vandeniu ir užvirinkite. Nusunkite vandenį. Perlinę košę perkelkite į keraminį puodą arba ketaus indą. Įpilkite aliejaus. Supilkite 3 puodelius šalto vandens ir druskos. Išmaišykite. Uždenkite dangčiu. Dėkite į orkaitę 40 minučių.
Kategorijos